Upisi

Rezultati dodatnog roka za razredbeni ispit održanog 29.9.2016.

Na osnovu rezultata razredbenog ispita, pravo upisa na Izvanredni studij – specijalizacija graditeljstvo su stekli slijedeći kandidati:

  • Katić Marija
  • Knežić Davor
  • Mikić Vedran

Navedeni kandidati mogu pristupiti upisima u utorak 4.10.2016. od 16 do18 sati.

Upisi će se održavati u referadi Specijalizacije graditeljstvo prema slijedećem rasporedu

  • U ponedjeljak 3.10.2016. od 16:00 do 17:00 sati upisi se provode za prvih 15 kandidata s Liste za redoviti studij. Ukoliko do 17:00 sati navedeni kandidati ne pristupe upisima, smatra se da su isti odustali od upisa na redoviti studij.
  • Nakon 17:00 sati, lista će se redom proširivati kandidatima od rednog broja 16. do popunjavanja kvote. Ostali studenti s liste za redoviti studij mogu pristupiti upisima na izvanredni studij (isti dan – ponedjeljak 3.10.2016. od 17:00 do 18:00)
  • U utorak 04.10.2016. od 16:00 do 18:00 sati upisi se provode za kandidate s Liste za izvanredni studij.
KORACI UPISA U 1. SEMESTAR SPEC.GRO AK.G. 2016-17

Dodatni rok za razredbeni ispit za upis u prvu godinu za akademsku godinu 2016./2017.

U četvrtak 29.9.2016. u 17 sati će se održati dodatni razredbeni ispit za upis u prvu godinu Specijalizacije graditeljstvo. Prijave se moraju podnijeti u referadi specijalizacije graditeljstvo do najkasnije srijede 28.9.2016. u uredovno vrijeme referade.

Početak nastave

Nastava prvog semestra Politehničkog specijalističkog diplomskog stručnog studija – specijalizacije graditeljstvo počinje u četvrtak 13.10.2016 u 17 sati u VP predavanjima iz kolegija Vođenje projekata.

Konačni rezultati razredbenog ispita

KONAČNA RANG LISTA ZA REDOVITI STUDIJ – SPECIJALIZACIJA GRADITELJSTVOKONAČNA RANG LISTA ZA IZVANREDNI STUDIJ – SPECIJALIZACIJA GRADITELJSTVO

Prijave

„VAŽNO: Na specijalistički studij se (sukladno objavljenom natječaju) mogu prijaviti i studenti koji su trenutno u tijeku izrade završnog rada, te planiraju predati i braniti završni rad u rujnu. Ti studenti normalno obavljaju elektronsku predprijavu, a nakon toga i osobnu prijavu u gore navedenim terminima.“

Prijave za razredbeni postupak počinju elektroničkom predprijavom koju je moguće napraviti od 18. srpnja do 26. kolovoza na web adresi upisi.tvz.hr/, a potom i osobnom prijavom 29. i 30. kolovoza od 16 do 18 sati u prizemlju zgrade Graditeljskog odjela TVZ-a, Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 15, u prostoriji nadležne studentske službe specijalizacije.

Razredbeni postupak

Razredbeni postupak temelji se na:

  • uspjehu u preddiplomskom studiju s kojim se pristupnik/pristupnica prijavljuje nakon završetka studija kojim je stečeno minimalno 180 ECTS bodova (srednja ocjena studija bez ocjene diplomskog rada);
  • uspjehu u preddiplomskom studiju koji se mjeri težinskim prosjekom (ocjena svakog kolegija se množi sa pripadajućom vrijednosti ECTS boda toga kolegija, te se ukupan zbroj umnožaka podijeli sa zbrojem ukupno stečenih ECTS bodova postignutim na studiju) – samo za REDOVITI studij;
  • razredbenom ispitu – poznavanje tehničke kulture u građevinarstvu;
  • radnom iskustvu u odgovarajućoj struci koje odgovara odabranoj specijalizaciji (graditeljstvo).

Radno iskustvo vrednuje Povjerenstvo za provedbu razredbenog postupka u razgovoru s pristupnikom temeljem uvida u potvrdu HZMO i izjavi pristupnika o radnom iskustvu u struci. Razredbeni ispit (specijalizacija graditeljstva) će se odvijati 1. rujna 2016 u 17.30, prema detaljnom rasporedu po prostorijama koji će biti objavljen u srijedu 31.8. na ovoj web stranici.

RASPORED ZA RAZREDBENI

Svi prijavljeni studenti pišu razredbeni ispit u istoj učionici, VP u prizemlju (ravno od glavnog ulaza).

Razredbeni ispit počinje u 17.30, a svi kandidati moraju doći barem 15 minuta ranije, kako bi na vrijeme bili raspoređeni po učionicama.

Svim kandidatima se preporučuje na ispit donijeti OBIČNU OLOVKU I KEMIJSKU OLOVKU za označavanje točnih odgovora.

PRIMJER PITANJA ZA RAZREDBENI ISPIT - GRADITELJSTVO

VAŽNA NAPOMENA

Detaljna objašnjenja prava na prijavu, te svih koraka procedure prijave, razredbenog postupka i upisa na Specijalistički diplomski stručni studij – specijalizaciju graditeljstvo za REDOVITI i IZVANREDNI studij moguće je pročitati u tekstu natječaja.

Voditelj Specijalističkog diplomskog stručnog studija – specijalizacije graditeljstvo

predavač Boris Uremović, dipl.inž.građ.

TVZ.hr koristi kolačiće(cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Više o kolačićima pročitajte ovdje.
Prihvaćam
x